Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpa / 3kom

Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpa / 3kom

2,000.00 din.

Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpa je vrhunski proizvod koji zadovoljava najviše zahteve u održavanju i čišćenju obojenih površina, uključujući i one osetljive. Sa profesionalnim karakteristikama, ova krpa je dizajnirana da pruži izvanredne rezultate bez ostataka ili oštećenja.

Jedna od ključnih prednosti Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpe je njen sofisticiran dizajn koji omogućava nježno i efikasno čišćenje bez rizika od oštećenja površina. Sa svojom izuzetno mekom teksturom, ova krpa ne samo da čisti, već i štiti površinu od potencijalnih oštećenja koja mogu nastati tokom procesa čišćenja.

SKU: 450700 Kategorija:

Opis

Osim toga, Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpa je visoko upijajuća, što je čini idealnim izborom za uklanjanje različitih vrsta prljavštine i tečnosti sa površina vozila. Zahvaljujući svojim zaobljenim uglovima i okretnim ivicama, ova krpa omogućava lako manevrisanje i pristup teško dostupnim mestima, čineći proces čišćenja efikasnim i temeljnim.

S obzirom na svoje izvanredne karakteristike, Sonax Mikrofiber Ultrafina Krpa postaje neizostavan deo vašeg seta za održavanje vozila. Bez obzira da li se koristi u profesionalne ili kućne svrhe, ova krpa će pružiti vrhunske rezultate i zadovoljstvo korisnicima, čineći čišćenje automobila jednostavnim i bezbednim

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend