Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla / 3L

Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla / 3L

600.00 din.

Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla u pakovanju od 3 litra predstavlja idealno rešenje za održavanje kristalno čistog vetrobranskog stakla tokom letnjih meseci. Ovaj super snažan proizvod donosi ne samo visoku efikasnost čišćenja, već i prijatan miris koji čini vožnju dodatno uživanjem.

Insekti, ulje, silikoni i ostala prljavština nestaju gotovo trenutno zahvaljujući snažnim svojstvima ovog tečnog sredstva. Vaše vetrobransko staklo postaje bistro i bez tragova nečistoća u rekordnom vremenu, omogućavajući jasniju vidljivost tokom vožnje.

SKU: 266441 Kategorija:

Opis

Ono što čini Sonax Letnju Tecnost posebnom je njezina bezbednost za vozilo. Formulacija ovog proizvoda pažljivo je osmišljena kako ne bi oštetila lak, gumu i plastiku na vašem vozilu. Ovo je ključno za održavanje estetskog izgleda vašeg automobila, a istovremeno pruža izuzetne rezultate čišćenja.

Ova tečnost je takođe prikladna za upotrebu na Xenon svetlima i plastici reflektorskih farova, pružajući sveobuhvatno rešenje za održavanje svih delova vozila. Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla 3L čini vašu letnju vožnju sigurnijom, ugodnijom i s maksimalnom jasnoćom

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend