Sonax Sredstvo Za Ciscenje Guma / 750ml

Sonax Sredstvo Za Ciscenje Guma / 750ml

1,350.00 din.

Sonax Sredstvo Za Čišćenje Guma je ključni saveznik u održavanju čistih i sjajnih guma vašeg vozila. Briga o gumama je više od samo estetike – to je očuvanje njihove trajnosti i sigurnosti. Sa Sonax sredstvom za čišćenje guma, čišćenje postaje brzo, jednostavno i efikasno iskustvo.

Ovaj proizvod je specijalno formulisan da brzo i temeljno rastvori prljavštinu i stare slojeve premaza sa površine guma. Samo nekoliko prskanja, lagano četkanje i ispiranje će otkloniti nečistoće i ostaviti gume blistavo čiste.

SKU: 269400 Kategorija:

Opis

Sonax sredstvo za čišćenje guma je idealno za standardne crne gume, belo zidove i čak natpise na gumama, osiguravajući da svaki deo gume bude temeljito očišćen. Dodatna prednost ovog sredstva je što je bezbedno i nežno za površine vaših felni, čime se olakšava proces čišćenja i održavanja vaših točkova.

Ovo sredstvo je neophodno koristiti pre nanošenja premaza za gume, kako bi se osiguralo optimalno prianjanje premaza i produžila trajnost zaštite guma. Kao rezultat, vaše gume će izgledati “kao nove”, a vi ćete voziti sa većim poverenjem u njihovu sigurnost i izdržljivost. Ne dozvolite da vam gume ostanu prljave – uz Sonax sredstvo za čišćenje guma, briga o njima postaje jednostavna i efikasna

Dodatne informacije