Sonax Sredstvo Za Suvo Pranje i Sjaj / 750ml

Sonax Sredstvo Za Suvo Pranje i Sjaj / 750ml

1,800.00 din.

Sonax Xtreme sredstvo za suvo pranje je vrhunski proizvod koji donosi sjaj i kvalitet čišćenja na jednostavan način. Sa ovim sredstvom, čišćenje vašeg vozila postaje brzo i efikasno iskustvo.

Jednostavna upotreba ovog sredstva osigurava da čak i početnici u održavanju vozila mogu postići profesionalne rezultate. Samo nanesite proizvod na površinu vozila i obrišite ga mikrofiber krpom, i već ćete primetiti kako se prljavština i mrlje nestaju, ostavljajući iza sebe blistav sjaj.

SKU: 326400 Kategorije: ,

Opis

Sonax Xtreme sredstvo za suvo pranje je izuzetno kvalitetno, pa možete biti sigurni da će vaše vozilo izgledati besprekorno nakon svake upotrebe. Sjaj koji pruža će vaše vozilo učiniti primetno privlačnijim, a kvalitetna formula će produžiti trajnost površine vozila.

Uz Sonax Xtreme sredstvo za suvo pranje, održavanje vašeg vozila postaje jednostavno i efikasno iskustvo koje će vas oduševiti rezultatima. Ovo sredstvo je savršen izbor za sve ljubitelje automobila koji žele da svoje vozilo održe u vrhunskom stanju sa minimalnim trudom

Dodatne informacije