Sonax Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 750ml

Sonax Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 750ml

1,100.00 din.

Sonax Sredstvo Za Čišćenje Stakla u pakovanju od 750 ml donosi moćno rešenje za održavanje kristalno čistih vetrobrana vozila, farova i ogledala. Ovo snažno sredstvo ne samo da efikasno čisti, već donosi i osvežavajući voćni miris, pružajući dodatnu notu uživanja tokom čišćenja.

Namenski formulisan za spoljašnju upotrebu, ovaj proizvod se bori protiv različitih nečistoća koje se često nalaze na vozilima. Tragovi insekata, ulja, silikona i izduvnih naslaga ne predstavljaju problem za ovo sredstvo koje obezbeđuje temeljito čišćenje bez napora.

SKU: 234400 Kategorija:

Opis

Jedna od ključnih prednosti ovog sredstva je njegova svestranost. Može se koristiti na vetrobranskim staklima, farovima i ogledalima, pružajući sveobuhvatno rešenje za održavanje svih staklenih površina na vozilu. Osim toga, njegova spoljašnja upotreba znači da je posebno efikasno u uklanjanju nečistoća sa eksterijera vozila, čime se održava izgled vozila u besprekornom stanju.

Sonax Sredstvo Za Čišćenje Stakla ne samo da donosi visok nivo čišćenja, već i doprinosi svežem i prijatnom vozačkom iskustvu svojim voćnim mirisom. Ovo sredstvo je izuzetno efikasan saveznik u održavanju vizuelne čistoće i svežine vašeg vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend