Sonax Xtreme Aktivni Sampon 2u1 / 500ml

Sonax Xtreme Aktivni Sampon 2u1 / 500ml

950.00 din.

Sonax Sampon 2u1 je vrhunski proizvod koji spaja visoku ekonomičnost i koncentrovanost sa novom kombinacijom aktivnih sastojaka. Ovaj šampon je dizajniran da brzo i temeljno uklanja prljavštinu sa različitih površina, pružajući izuzetne rezultate sa minimalnom potrebom za proizvodom.

Njegova svestrana formula omogućava uklanjanje čak i najtvrdokornijih nečistoća kada se koristi nerazređen. To uključuje problematične supstance poput ptičjeg izmeta i ostataka insekata. Ovaj šampon je idealan za pranje različitih površina, uključujući farbane površine, konvertibilne krovove, metale, staklo, plastiku, gumu, cerade, porcelan i emajl.

SKU: 214200 Kategorija:

Opis

Aktivni sastojci pokrivača u ovoj formuli pružaju nežno delovanje na površine, obezbeđujući čišćenje bez oštećenja. Osim toga, ovaj šampon je bez fosfata, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom.

Sonax Sampon 2u1 predstavlja idealno rešenje za sveobuhvatno pranje vozila i drugih površina, pružajući efikasno čišćenje, zaštitu i očuvanje. Sa svojom ekonomičnom i visokokoncentrovanom formulom, ovaj šampon čini održavanje vašeg vozila jednostavnim i efikasnim

Dodatne informacije