Koch – Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 750ml

Koch – Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 750ml

1,400.00 din.

Koch Sredstvo Za Čišćenje Stakla / 750ml je visoko efikasan čistač namenjen za sve glatke površine prevoznih sredstava, zgrada i drugih objekata. Ovo spremano za upotrebu sredstvo pruža brzo i temeljno uklanjanje čak i najupornije prljavštine, uključujući ulje, masti, tragove insekata i druge nečistoće.

Jedna od ključnih prednosti ovog čistača je brza i jednostavna primena. Sprej jednostavno naprskate na površinu koju želite očistiti, a zatim je obrišete suvom platnenom krpom ili papirnom salvetom. Ovaj postupak se može ponoviti po potrebi, pružajući izuzetno efikasno čišćenje.

SKU: 77703750 Kategorija:

Opis

Sredstvo se odlikuje svojstvima bez pruga, čime se osigurava besprekoran izgled tretiranih površina. Takođe, pruža zaštitu površine na kojoj se koristi, čineći je dugotrajnom i otpornom na buduće nečistoće. Zahvaljujući svojoj formulaciji, sredstvo se brzo ispira bez ostavljanja mrlja od vode.

Dodatna vrednost ovog čistača dolazi iz aditiva koji se dodaju kako bi se poboljšao efekat čišćenja platnene krpe. Ovi aditivi doprinose stvaranju sjaja i glatkoće na tretiranoj površini, pružajući dodatni estetski i funkcionalni benefit.

Ukratko, Koch Sredstvo Za Čišćenje Stakla je pouzdano rešenje za održavanje čistoće i sjaja na različitim površinama, uz jednostavnu primenu i izuzetne rezultate čišćenja

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend