Liqui Moly Sprej Za Lanac / 200ml

Liqui Moly Sprej Za Lanac / 200ml

1,200.00 din.

Liqui Moly Sprej Za Lanac / 200ml predstavlja visokoefikasan proizvod za održavanje i podmazivanje lanaca, posebno dizajniran da pruži izuzetnu zaštitu i poboljša performanse u različitim uslovima vožnje. Nakon što rastvarač ispari, ovaj sprej ostavlja za sobom izuzetno lepljiv, mekan film za podmazivanje, pružajući dugotrajnu zaštitu lanca.

Ovaj lubrikant se izdvaja po svojoj otpornosti na centrifugalne sile, posebno na lancima sa velikim opterećenjem i velikom brzinom. Njegova sposobnost da izdrži hladnoću, toplotu i prskanje čini ga izuzetno prilagodljivim različitim uslovima vožnje, a takođe je pogodan i za O-prstenove lance. Smanjuje trenje i habanje, čime se efikasno produžava vek trajanja lanca, posebno u motociklima visokih performansi.

SKU: 3581 Kategorija:

Opis

Upotreba ovog spreja je jednostavna i efikasna. Pre nanošenja, preporučuje se pažljivo očistiti lanac rastvaračem, kao što je Rapid Cleaner, kako bi se osigurala optimalna adhezija lubrikanta. Zatim, sprej se nanosi ravnomerno na lanac. Lubrikant postiže svoju konačnu konzistenciju i prijanjanje kada rastvarač brzo ispari.

Ovaj sprej je idealan za inicijalno podmazivanje i redovno održavanje lanaca pogonskih agregata, naročito u prašnjavim, prljavim i korozivnim atmosferama. Sa svojom izuzetno dobrom adhezijom, Liqui Moly Sprej Za Lanac je posebno prilagođen za lance sa velikim opterećenjem i velikom brzinom, pružajući pouzdanu zaštitu i produžavajući životni vek lanca u zahtevnim uslovima

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend