Turtle Wet n Black – Sprej Za Sjaj Guma / 500ml

Turtle Wet n Black – Sprej Za Sjaj Guma / 500ml

950.00 din.

Turtle Wet N Black sprej predstavlja revolucionarno rješenje za održavanje vaših guma, pružajući dubinsko čišćenje bočnih strana guma uz istovremeno dodavanje dubokog, blistavog sjaja u jednom brzom i lakom koraku. Snažna formula aktivne pene efikasno rastvara čak i najtvrdokornije mrlje, dok silikonski polimeri pridodaju bogat, sjajan sloj zaštite.

Jedinstveni ventil od 360 stepeni omogućava raspršivanje guste i izdašne pene iz bilo kojeg ugla, čineći aplikaciju jednostavnom i preciznom. Sprej donosi izrazito crn i mokar izgled guma, pružajući trenutni i dugotrajni sjaj vašem vozilu. Brzosušeći silikon sa rastvaračima omogućava jednostavno prskanje na gume bez potrebe za dodatnim razmazivanjem, a kontrolisan sprej čuva vaše ruke čistima bez nepotrebnog rasipanja proizvoda.

Opis

Kornjačini savjeti nude praktične smjernice za postizanje najboljih rezultata, uključujući preporuku pranja i sušenja guma i felni prije primjene proizvoda. Čiste gume zadržavaju sjaj duže vrijeme, dok površine tretirane ovim sprejem postaju izrazito klizave, dodajući dodatnu dimenziju estetike.

Važno je napomenuti da se proizvod ne preporučuje za upotrebu na gazištima auto guma ili gumama za motocikle, te da se višak proizvoda treba odmah ukloniti kako bi se spriječilo curenje, koristeći jak deterdžent i vodu.

Uputstvo za upotrebu je jednostavno – dovoljno je dobro promućkati bocu, poprskati proizvod na zidove auto guma iz udaljenosti od 15 do 20 cm koristeći neprekidan mlaz, te ostaviti da se prirodno osuši. S Turtle Wet N Black, vaše gume će dobiti intenzivan sjaj s minimalnim trudom.

Pakovanje od 500 ml osigurava dovoljno proizvoda za višestruku upotrebu, pružajući dugotrajan sjaj vašim gumama uz praktičnost i jednostavnost primjene.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend