Sonax Tvrdi Crveni Sundjer Za Poliranje / 160mm

Sonax Tvrdi Crveni Sundjer Za Poliranje / 160mm

1,400.00 din.

Sonax Tvrdi Crveni Sundjer Za Poliranje predstavlja vrhunski alat za mašinsko poliranje, dizajniran sa fokusom na efikasnost i praktičnost. Sa prečnikom od 160mm i tvrdom strukturom, ovaj sunđer pruža izvanrednu podršku i kontrolu tokom procesa poliranja, omogućavajući vam da postignete profesionalne rezultate sa lakoćom.

Jedna od ključnih karakteristika ovog sunđera je kačenje uz pomoć čička, što obezbeđuje brzu i jednostavnu promenu sunđera tokom rada. Ovo značajno povećava efikasnost procesa poliranja, omogućavajući vam da brzo prilagodite alat vašim potrebama i uslovima rada.

SKU: 493100 Kategorija:

Opis

Sa svojom tvrdom strukturom, Sonax Tvrdi Crveni Sundjer Za Poliranje pruža stabilnost i ravnomernu distribuciju pritiska tokom poliranja, čime se smanjuje rizik od neravnomernog poliranja ili oštećenja površine vozila. Ovaj sunđer je idealan izbor za profesionalce i entuzijaste koji teže vrhunskim rezultatima i perfektno poliranim površinama.

Uz Sonax Tvrdi Crveni Sundjer Za Poliranje, vaš proces poliranja će biti jednostavan, efikasan i precizan, omogućavajući vam da postignete sjajan sjaj i perfektnu finišnu obradu na svom vozilu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend