SUPERPOLISH P7 – Rotaciona mašina za poliranje (1.200W)

SUPERPOLISH P7 – Rotaciona mašina za poliranje (1.200W)

27,000.00 din.

Mašina za poliranje SUPERPOLISH P7 iz KRAUSS-a za poluprofesionalnu i profesionalnu upotrebu je pogodna za pripremu farbanih površina na motornim vozilima, čamcima itd.

Mašina za poliranje SUPERPOLISH P7 ima izuzetno ravnu glavu zupčanika kako bi rastojanje do površine bilo što manje. Zbog niskog centra gravitacije, jasno je primetno poboljšanje u rukovanju polirkom. Težina od samo 2,2 kg i ergonomski oblikovana kapuljača omogućavaju vam da radite dugo vremena.

Novorazvijeni 2-stepeni planetarni zupčanik SUPERPOLISH P7 mašine za poliranje može preneti veoma velike obrtne momente i posebno je izdržljiv. Ovo takođe rezultira izuzetno niskim razvojem buke.

Poboljšan protok vazduha obezbeđuje optimalno hlađenje menjača i motora. Motor je opremljen mekim startom i elektronikom konstantne brzine (CSE) tako da brzina uvek ostaje konstantna, čak i pod opterećenjem.

Zaključavanje vretena – Sa novim dugmetom na poklopcu kućišta menjača, podloga se može lako promeniti pritiskom palca. Da biste to uradili, morate ukloniti narandžastu zaštitnu ploču tako što ćete jednom skinuti kućište.

Dvostruki sistem zupčanika obrtnog momenta – Pruža visok izlazni obrtni moment i stabilnu konstantnu brzinu pri poliranju pri maloj brzini.

SKU: P7 Kategorija:

Opis

Potrošnja energije: 1.200 vati
Radni napon: 220-240VAC, 50-60Hz
Brzina: 700 – 2.500 o/min
Težina: 2,2 kg
Dužina kabla: 4m
Prenos: 2-stepeni planetarni zupčanik
Priključak navoja: M14
Podloga Ø: 125 mm
Meki start: da
Beskonačna regulacija brzine: da
CSE (Constant Speed Electronic): da

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend