Grass Textile Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Tekstila

Grass Textile Cleaner – Sredstvo Za Ciscenje Tekstila

600.00 din.2,200.00 din.

Grass Textile Cleaner predstavlja profesionalno sredstvo koje efikasno čisti unutrašnjost vašeg automobila od svih vrsta prašine. Svestrano primenljiv, ovaj čistač je idealan za održavanje svežine tkanina, antilopa, kože i veštačke kože, plastike i stakla. S obzirom na svoju nisku penušavost, Textile Cleaner pruža temeljno čišćenje bez oštećenja vlakana tkanine.

Grass Textile Cleaner je vaš pouzdan saveznik u održavanju čistoće i svežine unutrašnjosti automobila. Njegova napredna formula brzo i efikasno čisti različite površine, ostavljajući za sobom osvežavajući miris i revitalizovan izgled tapacirunga

SKU: N/A Kategorija:

Opis

textile cleaner small

Jednostavan Način Primene:

  1. Pre čišćenja, preporučuje se usisavanje površine kako bi se uklonile čestice prašine.
  2. Za uklanjanje mrlja, može se koristiti nerazblaženi koncentrat ili rastvor.
  3. Za generalno čišćenje, razblaženi koncentrat se nanosi u obliku spreja, pištolja za čišćenje ili mašine za pranje tepiha. Ukoliko su prisutne uporne mrlje, preporučuje se korišćenje četke.
  4. Očišćene površine zatim treba usisati, ili ručno ukloniti ostatke mešavine sredstva i prašine.

Svestrano Sredstvo za Različite Materijale: Grass Textile Cleaner je savršen za čišćenje različitih materijala, uključujući tkaninu, antilopu, kožu i veštačku kožu, plastiku i staklo. Ovaj čistač ne samo da čisti, već i revitalizuje i osvežava tapacirunge u boji.

Oštrije na Masne Mrlje i Neprijatne Mirise: Textile Cleaner lako savladava masne mrlje, pružajući dubinsko čišćenje bez traga neprijatnih mirisa. Vaš automobil će zračiti svežinom nakon korišćenja ovog sredstva.

Učinkovit u Koncentrovanom Obliku: U koncentrovanom obliku, Textile Cleaner može se koristiti za ciljano uklanjanje tvrdokornih mrlja, obezbeđujući dodatnu snagu tamo gde je potrebno.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend