Total Quartz INEO FIRST 0W-30 1L

Total Quartz INEO FIRST 0W-30 1L

1,300.00 din.

ACEA C1;
EM: PSA PEUGOT CITROEN;
B71 2312 – B2302;
JAGUAR LANDROVER STJLR 03.5007;

SKU: total-15 Kategorija:

Opis

Motorno ulje sintetičke tehnologije koje koristi PSA PEUGEOT CITROEN grupa pri prvom punjenju motornog ulja a PEUGEOT i CITROËN ga preporučuju u postprodaji. Dobro prilagođeno za upotrebu u najnovijim motorima PSA grupe, a posebno onim sa e-HDi oznakom (eng. ECO High-pressure direct injection – Eko direktno ubrizgavanje pod visokim pritiskom) koji koriste Stop & Start tehnologije i hibridne motore koji zahtevaju motorna ulja nove generacije.

Ušteda goriva od 3,33% merena zvaničnim M111 FE testom i uštede iznad 4,2% mereno tokom ciklusa NEDC u poređenju sa uljem od 5W-40 u skladu sa zvaničnim ACEA testom koji se koristi za merenje emisije CO2. Lakši hladan start: Klasa 0W-30, zajedno sa posebnim aditivima, olakšava hladan start motora, čak i pri veoma niskim temperaturama (provera validnosti se vrši do -40 ° C).
Zaštita sistema za kontrolu zagađenja: optimizuje način rada trosmernih katalizatora i filtera za čestice, sprečavajući ih da se zaglave sa nanosima čađi ili mulja. Smanjuje emisije čestica, posebno NOk, HC i CO.
Zaštita motora i čistoća: pruža najbolju moguću zaštitu od habanja i začepljenja čim je motor pokrenut.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend