Work Stuff Set Albino Orange Cetkica Za Detailing / 3kom.

Work Stuff Set Albino Orange Cetkica Za Detailing / 3kom.

2,700.00 din.

Work Stuff set četkica Albino Orange pruža vam idealan alat za detaljno čišćenje vašeg automobila, sa naglaskom na osetljive površine i detalje. Ove četkice su posebno dizajnirane sa veoma osetljivim vlaknima, pružajući vam nežno, ali efikasno čišćenje bez rizika od oštećenja.

Najprepoznatljivija primena ovih četkica je u pretpranju, gde će njihova nežna vlakna pažljivo ukloniti grubu prljavštinu sa površine vašeg automobila, čuvajući boju i premaze.

Dodatno, ove četkice su idealne za radove u unutrašnjosti vašeg vozila, posebno za čišćenje osetljivih delova kao što su volan ili kožni detalji na teže dostupnim mestima. Njihova sposobnost da detaljno očiste ove površine bez oštećenja čini ih neophodnim alatom za održavanje enterijera vašeg automobila u savršenom stanju.

SKU: WS74 Kategorija:

Opis

Drška četkica je obložena visokokvalitetnom plastikom, pružajući vam čvrsto držanje i preciznost pri radu. Vlakna četkica su napravljena od sintetičkog materijala u narandžastoj boji, što ih čini lako uočljivim i atraktivnim u vašem setu čišćenja.

Pakovanje sadrži tri četkice različitih veličina (16mm, 24mm i 30mm), omogućavajući vam da odaberete odgovarajuću za svaki zadatak čišćenja.

Set četkica Work Stuff Albino Orange je vaš pouzdan partner za čišćenje automobila, pružajući vam nežno, ali efikasno čišćenje bez rizika od oštećenja. Sa njima, vaš automobil će uvek blistati, kako iznutra, tako i spolja

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend