Work Stuff Set Albino Cetkica Za Detailing / 3kom.

Work Stuff Set Albino Cetkica Za Detailing / 3kom.

2,700.00 din.

Work Stuff Set Albino četkica za detalje donosi vam vrhunski alat za čišćenje vašeg automobila sa posebnim naglaskom na osetljive površine i detalje. Ove četkice su pažljivo dizajnirane sa veoma osetljivim vlaknima, pružajući vam nežno, ali izuzetno efikasno čišćenje bez rizika od oštećenja.

Najprepoznatljivija primena ovih četkica je u pretpranju, gde će njihova nežna vlakna pažljivo ukloniti grubu prljavštinu sa površine vašeg automobila, čuvajući boju i premaze.

Dodatno, ove četkice su idealne za radove u unutrašnjosti vašeg vozila, posebno za čišćenje osetljivih delova kao što su volan ili kožni detalji na teže dostupnim mestima. Njihova sposobnost da detaljno očiste ove površine bez oštećenja čini ih neophodnim alatom za održavanje enterijera vašeg automobila u savršenom stanju.

SKU: WS73 Kategorija:

Opis

Drška četkice je obložena visokokvalitetnom plastikom, pružajući vam čvrsto držanje i preciznost pri radu. Vlakna četkice su napravljena od sintetičkog materijala u beloj boji, što ih čini lako uočljivim i atraktivnim u vašem setu čišćenja.

Pakovanje sadrži tri četkice različitih veličina (16mm, 24mm i 30mm), omogućavajući vam da odaberete odgovarajuću za svaki zadatak čišćenja.

Set četkica Work Stuff Albino je vaš pouzdan partner za čišćenje automobila, pružajući vam nežno, ali izuzetno efikasno čišćenje bez rizika od oštećenja. Sa njima, vaš automobil će uvek blistati, kako iznutra, tako i spolja

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend