Work Stuff Set Black Cetkica Za Detailing / 3kom.

Work Stuff Set Black Cetkica Za Detailing / 3kom.

1,800.00 din.

Set četkica Work Stuff Black je vaš saveznik u borbi protiv tvrdokornih mrlja i prljavštine na automobilu. Ove četkice poseduju izuzetnu snagom čišćenja i namenjene su za različite površine, pružajući vam vrhunske rezultate bez napora.

Posebno su efikasne prilikom pranja felni, pragova i motornog prostora. Njihova snažna četkajuća moć omogućava vam da brzo i lako uklonite sve nečistoće čak i sa najzaprljanijih delova automobila. Bez obzira da li se radi o masnim tragovima na motoru ili tvrdokornim mrljama na pragovima, ove četkice će savršeno obaviti posao.

Kada je reč o unutrašnjosti automobila, ove četkice su vaša prva linija odbrane protiv veće zaprljanosti. Njihova sposobnost da efikasno otapaju i uklanjaju prljavštinu čini ih idealnim alatom za čišćenje unutrašnjosti, pružajući vam sve što vam je potrebno za temeljno čišćenje enterijera.

SKU: WS72 Kategorija:

Opis

Drška četkica je obložena visokokvalitetnom plastikom, pružajući vam čvrsto držanje i preciznost pri radu. Vlakna četkica su napravljena od sintetičkog materijala u crnoj boji, garantujući vam dugotrajnost i pouzdanost u svakom trenutku.

Važno je napomenuti da se ove četkice ne preporučuju za upotrebu na površinama koje su sklone ogrebotinama, kako biste izbegli eventualna oštećenja.

Pakovanje sadrži tri četkice različitih veličina, što vam omogućava da odaberete onu koja je najprikladnija za specifične zadatke čišćenja. Veličine četkica su: 16mm, 24mm i 30mm.

Set četkica Work Stuff Black je vaš pouzdan partner u održavanju vašeg automobila čistim i sjajnim. Sa njima, čišćenje će postati lakši i efikasniji proces, pružajući vam sjajne rezultate svaki put

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend