Work Stuff Set Classic Cetkica Za Detailing / 3kom.

Work Stuff Set Classic Cetkica Za Detailing / 3kom.

1,800.00 din.

Set četkica za čišćenje Classic je idealan izbor za sve vaše poslove čišćenja. Sastoji se od četkica dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe čišćenja, posebno za automobile.

Ove četkice su posebno efikasne za pretpranje i čišćenje felni, pružajući vam temeljno čišćenje bez napora. Njihova svestrana primena se ne zaustavlja samo na spoljašnjosti automobila; mogu se uspešno koristiti i za čišćenje unutrašnjosti vašeg vozila.

Drška četkica je obložena visokokvalitetnom plastikom, pružajući vam čvrsto držanje i preciznost pri radu. Vlakna četkica su pažljivo izabrana mešavina prirodnih i sintetičkih materijala, što im omogućava efikasno uklanjanje prljavštine i fleka bez oštećenja površine.

SKU: WS71 Kategorija:

Opis

Ono što čini ove četkice posebno korisnim je njihova sposobnost upijanja hemikalija, što znači da možete ravnomerno rasporediti veću količinu čistila ili proizvoda za održavanje na površini koju čistite, obezbeđujući temeljno i efikasno čišćenje.

Pakovanje sadrži tri četkice različitih veličina, omogućavajući vam da odaberete onu koja je najprikladnija za specifične zadatke čišćenja. Veličine četkica su: 16mm, 24mm i 30mm.

Ove četkice su idealne za:

  • Pretpranje
  • Čišćenje felni
  • Čišćenje unutrašnjosti automobila

Uz Set četkica za čišćenje Classic, vaši poslovi čišćenja će biti brzi, efikasni i bezbedni za vaše vozilo

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend