Work Stuff Rukavica Za Pranje Felni

Work Stuff Rukavica Za Pranje Felni

1,000.00 din.

Work Stuff rukavica za pranje felni je neizostavan alat za održavanje vaših felni sjajnim i čistim. Sa svojim visokokvalitetnim materijalom i pažljivo osmišljenim dizajnom, ova rukavica je idealna za efikasno čišćenje felni, pružajući vam briljantne rezultate sa minimalnim naporom.

Ova rukavica izrađena je od posebnog materijala koji je sposoban da efikasno uklanja prljavštinu, masnoću i tragove kočionih čestica sa felni, bez oštećenja ili ogrebotina. Zahvaljujući svojoj teksturi, rukavica omogućava dubinsko čišćenje i uklanjanje svih nečistoća sa površine felni, ostavljajući ih blistavim i sjajnim.

SKU: WS52 Kategorija:

Opis

Dizajnirana sa udobnom unutrašnjošću i prilagodljivim elastičnim manžetnama, ova rukavica pruža vam optimalnu udobnost i fleksibilnost tokom čišćenja, omogućavajući vam da lako pristupite svim delovima felni, uključujući i teže dostupne površine.

Rukavica je izuzetno izdržljiva i jednostavna za održavanje. Nakon upotrebe, može se lako oprati i ponovo koristiti, čineći je dugotrajnim i ekonomičnim rešenjem za vaše potrebe čišćenja felni.

Sa Work Stuff rukavicom za pranje felni, vaše felne će uvek izgledati kao nove, a čišćenje će postati jednostavan i efikasan proces. Ova rukavica je savršen dodatak vašem setu za održavanje automobila, pružajući vam profesionalne rezultate svaki put

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend