Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/2″, 1/4″ i 3/8″ Sestougaoni / 154Kom.

Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/2″, 1/4″ i 3/8″ Sestougaoni / 154Kom.

18,000.00 din.

Würth Set Red Stripe nasadnih ključeva, sa šestougaonim dizajnom i veličinama od 1/4″, 1/2″ i 3/8″, predstavlja sveobuhvatan alatni set koji će zadovoljiti potrebe kako profesionalnih majstora, tako i entuzijasta u radionicama. Sa čak 154 komada alata u setu, ovo je komplet koji pruža širok spektar mogućnosti za različite popravke, montaže i održavanje.

Ovaj set nasadnih ključeva izrađen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje izdržljivost, otpornost na habanje i dugotrajnost čak i pri intenzivnoj upotrebi. Šestougaoni dizajn svakog ključa omogućava bolji kontakt sa vijkom ili maticom, čime se smanjuje rizik od klizanja ili oštećenja, posebno kada se radi u uskim ili teško dostupnim prostorima.

SKU: 5763100154 Kategorije: ,

Opis

Sa različitim veličinama ključeva, ovaj set omogućava korisnicima da se nose sa različitim vrstama vijaka, matica i drugih spojnica. Bilo da se radi o popravkama automobila, montaži nameštaja ili servisiranju elektronskih uređaja, ovaj set će ispuniti sve potrebe korisnika.

Red Stripe oznaka na svakom ključu olakšava identifikaciju i organizaciju alata, čime se povećava efikasnost rada u radionici. Svi alati dolaze u praktičnoj kutiji koja omogućava sigurno skladištenje i prenos seta na različite lokacije.

Ukratko, Würth Set Red Stripe nasadnih ključeva, sa šestougaonim dizajnom i veličinama od 1/4″, 1/2″ i 3/8″, sa 154 komada alata, predstavlja idealno rešenje za sve vaše popravke, montaže i održavanje. Pouzdanost, izdržljivost i praktičnost ovog seta čine ga neprocenjivim dodatkom za svaku radionicu

Dodatne informacije