Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/2′ Setougaoni / 22kom.

Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/2′ Setougaoni / 22kom.

7,200.00 din.

Wurth Set Red Stripe nasadnih ključeva veličine 1/2” sa šestougaonim glavama je kvalitetan set alata namenjen kako profesionalcima u autoindustriji i mehaničarima, tako i hobistima koji se bave popravkama ili održavanjem vozila. Ovaj set dolazi sa 22 različita ključa, pružajući širok spektar veličina i pokrivajući različite potrebe pri radu.

Svaki ključ je jasno označen crvenom trakom koja olakšava identifikaciju u radionici ili bilo kom radnom prostoru. Ova karakteristična crvena traka ističe se među alatima, što omogućava brzo pronalaženje odgovarajućeg ključa u trenucima kada je vreme od suštinskog značaja.

SKU: 5763112022 Kategorija:

Opis

Ključevi su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji garantuje izdržljivost i pouzdanost, što ih čini otpornim na teške uslove rada. Šestougaoni oblik ključeva omogućava čvrsto prianjanje na matice i vijke, čime se smanjuje rizik od klizanja ili oštećenja. Ovi ključevi su dizajnirani da izdrže intenzivnu upotrebu, pružajući korisnicima dugotrajnu efikasnost.

Sa 22 komada alata u setu, korisnici imaju širok izbor alata za različite vrste poslova, uključujući popravke vozila, održavanje mašina, montažu i demontažu delova i mnoge druge zadatke. Ovaj set je praktičan i ekonomičan izbor za sve koji traže pouzdan alat koji će im olakšati posao i pomoći u postizanju izuzetnih rezultata.

Ukratko, Wurth Set Red Stripe nasadnih ključeva 1/2” sa šestougaonim glavama, sastavljen od 22 komada alata, predstavlja vrhunski set alata koji će zadovoljiti potrebe svakog korisnika, bez obzira na zahtevnost posla ili nivo iskustva

Dodatne informacije