Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/4′ Setougaoni / 24kom.

Wurth Set Nasadnih Kljuceva 1/4′ Setougaoni / 24kom.

4,300.00 din.

Wurth Set Red Stripe nasadnih ključeva 1/4” sa šestougaonim glavama je visokokvalitetan set alata koji pruža izuzetnu funkcionalnost i pouzdanost. Sastoji se od 24 različita ključa, što ga čini odličnim izborom za različite vrste poslova u radionici, kao i za kućne majstore koji zahtevaju kvalitetne alate.

Svaki ključ u ovom setu ima šestougaonu glavu, što omogućava bolje prijanjanje na matice i vijke, smanjujući rizik od oštećenja i olakšavajući rad. Crvena traka na svakom ključu olakšava identifikaciju i organizaciju alata u radionici, što je posebno korisno kada se koristi više alata istovremeno.

SKU: 5763114024 Kategorija:

Opis

Alati u ovom setu izrađeni su od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. To znači da će korisnici moći da se oslone na ovaj set u različitim situacijama, bez brige o kvalitetu i performansama alata.

Sa 24 različita ključa u setu, korisnici će imati širok izbor alata za različite namene, uključujući održavanje automobila, popravke kućanskih aparata, montažu nameštaja i još mnogo toga. Uz Wurth Set Red Stripe nasadnih ključeva, 1/4” šestougaonih, korisnici će dobiti pouzdan alat koji će im olakšati rad i omogućiti brže i efikasnije obavljanje poslova

Dodatne informacije