Wurth Set Nasadnih Kljuceva 3/8″ Sestougaonih / 24Kom.

Wurth Set Nasadnih Kljuceva 3/8″ Sestougaonih / 24Kom.

4,800.00 din.

Würth Set Red Stripe nasadni ključevi 3/8”, 6-ugaoni, 24 komada su visokokvalitetni alati namenjeni profesionalnim i kućnim majstorima koji zahtevaju pouzdanost, dugotrajnost i efikasnost u svom radu. Ovaj set nasadnih ključeva predstavlja idealno rešenje za širok spektar popravki i montažnih radova.

Sa ukupno 24 ključa, ovaj set pokriva različite potrebe i dimenzije, omogućavajući korisnicima da se nose sa različitim vrstama vijaka, matica i drugih spojnica. Ključevi su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, što garantuje izdržljivost i otpornost na habanje čak i pri intenzivnoj upotrebi.

SKU: 5763138024 Kategorije: ,

Opis

Svaki ključ ima 6-ugaoni dizajn koji pruža bolji kontakt sa vijkom ili maticom, smanjujući rizik od klizanja ili oštećenja. Ovo čini set idealnim za rad u uskim i teško dostupnim prostorima.

Dodatno, crvena oznaka na svakom ključu olakšava prepoznavanje i organizaciju alata u radionici ili kutiji sa alatom. Ova karakteristika čini set praktičnim i efikasnim za svakodnevnu upotrebu.

Ukratko, Würth Set Red Stripe nasadnih ključeva 3/8”, 6-ugaoni, 24 komada predstavlja pouzdano rešenje za sve vaše popravke i montažne poslove, pružajući vrhunsku kvalitetu i performanse koje očekujete od brenda kao što je Würth

Dodatne informacije