Wurth Set T-odvijaca i Imbus-kugl / 7kom.

Wurth Set T-odvijaca i Imbus-kugl / 7kom.

3,600.00 din.

Wurth Set Red Stripe T-odvijača sa kugličastim Imbus prihvatom je visokokvalitetan set alata koji će zadovoljiti potrebe kako profesionalnih majstora, tako i hobista koji zahtevaju pouzdane alate za svoje projekte. Ovaj set dolazi sa sedam različitih T-odvijača sa kugličastim Imbus prihvatom, pokrivajući opseg veličina od 2,5 mm do 10 mm.

Kugličasti Imbus prihvat je specifičan dizajn koji omogućava lakše i udobnije korišćenje ovih alata u različitim uglovima, čak i kada pristup nije direktno iznad vijka ili matice. Ovo je posebno korisno prilikom rada na tesnim ili nepristupačnim mestima.

SKU: 5751914062 Kategorija:

Opis

Svaki T-odvijač iz ovog seta je izrađen od visokokvalitetnog materijala, što garantuje izdržljivost, pouzdanost i dugotrajnost alata. Ergonomska drška omogućava udobno držanje i siguran rad, smanjujući umor tokom dugotrajnih poslova.

U setu se nalazi sedam različitih veličina T-odvijača, što omogućava korisnicima da se nose sa različitim vrstama poslova, od montaže nameštaja do popravki elektronskih uređaja ili automobila. Oznaka Red Stripe jasno identifikuje ove T-odvijače kao deo Wurth kolekcije, poznate po visokom standardu kvaliteta i performansi.

Ukratko, Wurth Set Red Stripe T-odvijača sa kugličastim Imbus prihvatom je neophodan alat u svakoj radionici ili kućnom alatnom setu, pružajući korisnicima pouzdanost, preciznost i efikasnost u obavljanju različitih poslova. Sa sedam različitih veličina T-odvijača u setu, korisnici će imati sve što im je potrebno za različite vrste projekata koji zahtevaju kugličasti Imbus prihvat

Dodatne informacije