Wurth Set Odvijaca / 7kom.

Wurth Set Odvijaca / 7kom.

3,400.00 din.

Wurth Set Red Stripe odvijača sa TORX prihvatom predstavlja komplet alata dizajniran da zadovolji potrebe profesionalnih majstora, mehaničara i entuzijasta koji zahtevaju visokokvalitetne alate. Ovaj set dolazi sa sedam različitih odvijača sa TORX prihvatom, pokrivajući opseg veličina od TX 10 do TX 40.

TORX prihvat je specifičan dizajn koji omogućava čvrsto prijanjanje odvijača na TORX vijke, sprečavajući oštećenje i olakšavajući rad. Svaki odvijač u ovom setu je precizno izrađen od kvalitetnog materijala, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost u svim uslovima.

SKU: 57519349 Kategorija:

Opis

U setu se nalazi sedam različitih veličina odvijača, što korisnicima pruža mogućnost da se nose sa različitim vrstama poslova, od sitnih popravki do složenih montaža. Ovaj set je posebno koristan za rad na elektronskim uređajima, automobilima, nameštaju i drugim predmetima koji koriste TORX vijke.

Oznaka Red Stripe jasno identifikuje ove odvijače kao deo Wurth kolekcije, poznate po visokom standardu kvaliteta i performansi. Ergonomska drška omogućava udobno držanje i siguran rad, čak i tokom dugih radnih sesija.

Ukratko, Wurth Set Red Stripe odvijača sa TORX prihvatom je neophodan alat za svaku radionicu ili kućni alatni set, pružajući korisnicima pouzdanost, preciznost i efikasnost u obavljanju različitih poslova. Sa sedam različitih veličina odvijača u setu, korisnici će imati sve što im je potrebno za različite vrste poslova koji zahtevaju TORX prihvat

Dodatne informacije