4 proizvoda koja će vam zaista olakšati zimsku vožnju

Polako, ali sigurno nam se bliži zima, a sa njom i otežani uslovi vožnje. Mnogi vozači sa pravom zaziru od toga i vožnje po zimskim vremenskim uslovima. Zato je baš sada pravo vreme da se nabavi zimska auto kozmetika. Ako se dobro pripremite i opremite svoj četvorotočkaš, možete sebi znatno olakšati ovaj period i bezbedno putovati gde god naumite.

Prvo što morate savladati jesu određena pravila i saveti koji se tiču zimske vožnje, koji mogu učiniti vaš put bezbednijim, te smanjiti šansu da napravite grešku. Više o tome možete pročitati u našem blogu “Kako opremiti automobil za vožnju po snegu”, gde ćete pronaći korisne savete koji se tiču same vožnje.

zimska auto kozmetika blog

Ništa manje nije bitna zimska auto kozmetika i oprema,koja će biti vaš neophodan “saputnik” u narednom periodu. Ukoliko već niste, vreme je da se pripremite za sezonu, kupite sve što vam je neophodno i spremni dočekate hladno vreme i zimske uslove.

Predstavljamo vam 4 proizvoda koje morate imati pri ruci, koji će vam biti od pomoći i olakšati zimsku vožnju.

MATTE AUTO ČARAPE ZA SNEG

Auto čarape za sneg su izuzetno popularne među vozačima poslednjih godina. Preporučujemo Matte auto čarape za sneg, koje možete pronaći u našem web shopu. U pitanju su napredne snežne “čarape”, koje se mogu koristiti za putničke automobile, kombije i laka komercijalna vozila, a efikasni su poput lanaca za sneg!

Tome u prilog govori činjenica da je proizvod odobren od strane vodećih međunarodnih proizvođača, jer zadovoljava standarde sigurnosti i performansi. U mnogim državama su auto čarape odobrene i sertifikovane kao zamena lanca za sneg.

Njihova prednost jeste što ne mogu oštetiti aluminijumske felne, ne proizvode buku i vibracije tokom vožnje. Možda najbitnija stavka jeste da se izuzetno lako montiraju, potreban vam je samo minut! Pogledajte više u videu u nastavku teksta.

Kada kupite Matte auto čarape za sneg u setu dobijate PAR zimskih čarapa, zatim par rukavica za montažu, kao i torbu u koju možete skloniti proizvod kada je pokvašen, ali i tvrdu plastičnu kutiju u kojoj ćete ih čuvati.

Ove čarape se prodaju u veličinama od S do XXL, tako da ćete pronaći savršen par koji odgovara veličini vaše gume i savršeno na nju prijanja. Možete ih prati ručno, kao i u mašini, a možete ih i reciklirati, što ih čini ekološki prihvatljivim.

PRAXIS – ZIMSKI SET

Praxis zimski set je obavezan ukoliko želite da bezbrižno krenete na bilo koje putovanje. Ovaj set sadrži sve osnove koje će vam biti neophodne čim temperature padnu i formira se prvi sneg.

Praxis zimski set se sastoji od sklopive plastične lopate, koja ima aluminijumsku dršku, zatim strugača leda sa rukavicom i Tomahawk četke za sneg. Na ovaj način imaćete pri ruci sve najbitnije alate ukoliko se nađete u nevolji. 

Odmrzivač sprej 400ml – Motip

Odrmzivač je osnova kada je u pitanju zimska auto kozmetika, bez koje ne bi trebalo da kreće ni na kakav put. Znamo koliko je frustrirajuće kada izjutra morate da zagrevate automobil, grebete led i sneg sa automobila. 

Kako biste ovaj problem brzo i lako rešili – naša preporuka je Motipov Odmrzivač sprej koji dolazi u pakovanju od 400ml. On brzo uklanja led i sneg sa vetrobranskog stakla, ali i ostalih delova automobila. Efikasan je na izuzetno niskim temperaturama, a što je najbitnije sprečava ponovno zamrzavanje, ne zahteva strugač leda i izuzetno je lak za korišćenje.

Sve što je potrebno jeste da dobro promućkate bocu pre upotrebe i nanesete ga na površinu koju želite da odledite. Zatim, sačekajte da deluje nekoliko minuta i rešićete se leda!

MOTIP ANTIMAGLIN 500ml

Kada dođe hladnije vreme, jedna od prvih pojava koje ime da bude prilično nezgodna jeste magljenje prozora. Osim što vam oduzima vreme grejanje stakala kako bi se odmaglila, ova pojava može ugroziti i vašu bezbednost zbog smanjenje vidljivosti tokom vožnje.

Šta ako vam kažemo da postoji proizvod koji će vas spasiti ovog problema? U pitanju je Antimaglin koji proizvodi Motip. Dolazi u ambalaži od 500ml, u formi spreja. On deluje preventivno na stvaranje kondenzacije na prozorima i šoferšajbnama. 

Veoma lako se koristi, a namenjen je isključivo za unutrašnju upotrebu. Sve što je potrebno jeste da  prvo temeljno operete stakla nekim od proizvoda za čišćenje stakla. Nakon što ste dobro pripremili staklo, ravnomerno nanesite antimaglin sredstvo, koje ćete nakon toga osušiti čistom krpom ili ubrusom.

To je sve što treba da učinite da se rešite zamagljenih stakala na duže staze! Kada dejstvo antimaglina oslabi, možete ponoviti postupak. Zimska auto kozmetika zaista olakšava život!

ZIMSKA AUTO KOZMETIKA – BAŽDAR.RS

Dakle, da zaključimo.. Najbitnije je da se naroužate znanjem i strpljenjem kada je u pitanju vožnja zimi i po lošim vremenskim uslovima. Međutim, ništa manje značajna nije zimska auto kozmetika koja će vam značajno olakšati put, biti prva pomoć u situacijama koje vas mogu zadesiti na putu. Na našem sajtu pronaći ćete široku ponudu auto kozmetike, opreme i hemije. Ukoliko ste u potrazi za potrepštinama za vaš automobil za ovu sezonu, a da se to nije našlo na našem užem spisku predloga, možete istražiti naš web shop i pogledati kategoriju – zimska auto kozmetika.