ArmorAll Anti-Bakterijske Maramice

ArmorAll Anti-Bakterijske Maramice

250.00 din.

Armor All Anti-bakterijske maramice postavljaju novi standard u održavanju higijene na površinama, pružajući snažnu zaštitu od bakterija i istovremeno čineći čišćenje jednostavnim i efikasnim. Ove maramice su posebno formulisane da eliminišu do 99,9% bakterija, pružajući vam mir i sigurnost u svakodnevnim situacijama.

Sa sposobnošću da prodru kroz masnoću, prljavštinu i prašinu, ove maramice obezbeđuju temeljito čišćenje na različitim površinama, uključujući plastične i vinilne materijale. Njihova svestranost čini ih idealnim rešenjem kako za kućnu upotrebu, tako i za održavanje higijene na radnom mestu.

SKU: arm-2 Kategorija:

Opis

Osim izuzetne efikasnosti, Armor All Antibacterial Wipes pružaju i dodatnu udobnost. Svež miris citrusa ostavlja iza sebe osvežavajući trag, stvarajući prijatno okruženje. Pakovanje od 24 maramice omogućava dugotrajnu upotrebu, a ekskluzivni poklopac “Tvist & Lock” sa Smart Seal tehnologijom osigurava da svaka maramica ostane zapečaćena, čuvajući njihovu vlagu i svežinu tokom vremena.

Uputstvo za upotrebu je jednostavno: obrišite površinu Armor All antibakterijskim maramicama, ponovite postupak ako je potrebno, a zatim iskoristite praktičnost odlaganja korišćenih maramica u smeće, bez potrebe za ispiranjem. Zadovoljstvo čistoćom i zaštitom od bakterija sada je jednostavno uz Armor All Anti-bakterijske maramice

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend