Atas Deopar Miris / 5L

Atas Deopar Miris / 5L

3,500.00 din.

Atas Detap miris u ambalaži od 5 litara predstavlja vrhunski proizvod koji donosi dugotrajnu svežinu i prijatan miris kako u automobilima, tako i u domovima. Ova parfemska tečnost se ističe po svojoj izuzetnoj trajnosti, čineći je idealnim rešenjem za dugotrajno uživanje u osvežavajućem ambijentu.

Formulisan sa pažljivo odabranim higijenskim materijama, Atas Detap ne samo da pruža ugodan miris, već i doprinosi održavanju higijenskog okruženja u vozilima i kućama. Zahvaljujući praktičnom pakovanju od 5 litara, ovaj proizvod je ekonomičan izbor za redovnu upotrebu.

Jednostavan za korišćenje, Atas Detap se nanosi malo po malo prskanjem po prostoru. Njegova snažna aroma postepeno se oslobađa, ispunjavajući prostor svežinom i prijatnim mirisima koji traju dugo vremena.

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Dostupan je u raznovrsnom spektru prijatnih mirisnih nota, prilagođenih različitim ukusima i preferencijama korisnika. Bez obzira da li preferirate voćne, cvetne ili osvežavajuće mirise, Atas Detap nudi širok izbor koji će zadovoljiti svačije čula.

Uz Atas Detap miris u ambalaži od 5 litara, svaki prostor postaje oaza svežine, pružajući dugotrajno iskustvo uživanja u mirisnim notama koje dodaju poseban pečat vašem okruženju.”

Dodatne informacije

Detap

Vanila, Narandza, Breskva, Limun, Zelena Jabuka

Dodatne informacije

Detap

Vanila, Narandza, Breskva, Limun, Zelena Jabuka