Atas Deopar Mirisi Za Auto / 750ml

Atas Deopar Mirisi Za Auto / 750ml

780.00 din.

Atas Deopar Miris za Auto je izuzetno dugotrajna parfemska tečnost namenjena upotrebi kako u automobilima, tako i u kućama. Ovaj inovativni proizvod je specijalno formulisan kako bi pružio dugotrajan i osvežavajući miris, čineći vaš prostor ugodnim i prijatnim.

Sastavljena od visokokvalitetnih parfemskih nota, Atas Deopar Miris za Auto pruža dugotrajan miris koji će vas pratiti tokom celog putovanja ili boravka u vašem domu. Ne samo da ova tečnost doprinosi estetskom doživljaju, već takođe sadrži higijenske materije koje dodatno čiste i osvežavaju unutrašnjost automobila ili prostora u kojem se koristi.

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je praktična ambalaža. Dolazi u pakovanju od 750ml sa pumpicom, što olakšava doziranje i aplikaciju proizvoda. Pumpica omogućava precizno doziranje tečnosti, čineći upotrebu veoma jednostavnom i efikasnom.

Atas Deopar Miris za Auto je dostupan u različitim prijatnim mirisima, prilagođavajući se različitim ukusima i preferencijama. Bez obzira da li preferirate sveže, voćne, ili cvetne note, sigurno ćete pronaći savršen miris koji će odgovarati vašem stilu.

Osim toga, ovaj proizvod nudi povoljne cene, čineći ga pristupačnim rešenjem za sve ljubitelje dugotrajnih i kvalitetnih mirisa. Uživajte u svakom trenutku vožnje ili boravka u svom domu uz Atas Deopar Miris za Auto – spoj dugotrajnog mirisa, higijene i pristupačnosti.

Dodatne informacije

Deopar

Vanila, Jabuka, Breskva, Narandza, Limun

Dodatne informacije

Deopar

Vanila, Jabuka, Breskva, Narandza, Limun