Sonax Polir Za Automobil / 250ml

Sonax Polir Za Automobil / 250ml

950.00 din.

Sonax Auto-Polir, u pakovanju od 250ml, predstavlja vrhunski proizvod za održavanje i obnavljanje izgleda boje na vašem vozilu. Ovaj polir je formulisan kako bi efikasno uklonio male ogrebotine i vratio sjaj izbledeloj boji, pružajući vašem vozilu svež i blistav izgled.

Jednostavna primena Sonax Auto-Polira čini proces održavanja boje brzim i jednostavnim. Ovaj proizvod je dizajniran tako da se lako nanosi, čime korisnicima pruža praktično i efikasno sredstvo za poboljšanje izgleda vozila.

SKU: 300100 Kategorija:

Opis

Njegova višestruka funkcionalnost se ogleda u čišćenju, osvežavanju boje i zaštiti tretiranih površina. Sonax Auto-Polir ne samo da uklanja sitne ogrebotine, već i produbljuje boje, pružajući intenzivan sjaj. Ova formula također ima svojstva zaštite, čime se produžava trajanje rezultata tretmana.

Ključni sastojak ovog polira je prirodni Carnauba vosak, poznat po svojim odličnim svojstvima zaštite. Carnauba vosak pruža dugotrajnu zaštitu od spoljnih uticaja, uključujući sunce, kišu i prljavštinu. Ovaj prirodni vosak čini Sonax Auto-Polir pouzdanim saveznikom u očuvanju boje vozila.

Sonax Auto-Polir ne samo da vraća visoki sjaj boji, već i poboljšava ukupni estetski dojam vozila. Svaki nanos ovog polira donosi svetliji izgled i oživljava boje, pružajući vozilu sjajnu i negovanu pojavu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend