Atas Detap Cistac Tapacirunga / 750 ml

Atas Detap Cistac Tapacirunga / 750 ml

500.00 din.

Atas Detap Čistač Tapacirunga / 750 ml” je visoko efikasno sredstvo za čišćenje koje je posebno formulisano za čišćenje unutrašnjosti vašeg automobila. Baziran na površinski aktivnim sredstvima za suspendiranje, ovaj čistač ne samo da čisti, već i odmašćuje unutrašnjost vozila, čineći je svežom i čistom.

Ovaj proizvod je dizajniran tako da ne stvara penu prilikom upotrebe, što ga čini idealnim za ručnu primenu i za sisteme koji su već iscrpljeni. Sačuvajte čistoću vašeg automobila uz ovo sredstvo koje brzo i efikasno uklanja prljavštinu sa tkanina i tepiha, istovremeno posvetljujući boje i ostavljajući prijatan miris.

SKU: 29777 Kategorija:

Opis

Atas Detap Čistač Tapacirunga je dostupan u dva praktična oblika: suvoj peni u pakovanju od 400 ml i tečnoj verziji za ručnu upotrebu u pakovanju od 750 ml. Bez obzira na format, važno je slediti uputstva data na etiketi proizvoda kako biste postigli najbolje rezultate.

Uz Atas Detap Čistač Tapacirunga, vaš automobil će uvek biti čist, osvežen i prijatno mirišljav iznutra, pružajući vam ugodno iskustvo vožnje

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Auto šampon Atas 750 ml
Zemlja porekla: Italija
Uvoznik: ASO-LER d.o.o. Vojvodjanska 3 22224 Kukujevci

Dodatne informacije

Brend