Liqui Moly Aditiv Za Ciscenje Benziskih Dizni / 300ml

Liqui Moly Aditiv Za Ciscenje Benziskih Dizni / 300ml

1,300.00 din.

Očuvajte performanse svog benzinskog motora i produžite životni vek sistema goriva uz Liqui Moly Aditiv Za Čišćenje Benzinskih Dizni. Ovaj posebno formulisan aditiv predstavlja prvorazredno rešenje za čišćenje i održavanje čitavog sistema goriva, poboljšavajući rad motora i sprečavajući smanjenje performansi.

Održite vitalnost vašeg benzinskog motora sa Liqui Moly Aditivom Za Čišćenje Benzinskih Dizni. Poverite svoje vozilo u ruke vrhunskog aditiva koji obezbeđuje čistoću, efikasnost i dugotrajnu zaštitu sistema goriva.

SKU: 5108 Kategorija:

Opis

Ključne prednosti:

  1. Pogodno za sve benzinske motore: Liqui Moly Aditiv je savršeno prilagođen za sve benzinske motore, posebno preporučljiv za nova vozila kao preventivnu meru očuvanja performansi.
  2. Testirano sigurno sa katalitičkim pretvaračima i turbopunjačima: Bezbednost je na prvom mestu. Ovaj aditiv je pažljivo testiran kako bi se garantovala sigurnost u radu sa katalitičkim pretvaračima i turbopunjačima.
  3. Direktno dodavanje u rezervoar za gorivo: Jednostavna primena – aditiv se direktno dodaje u rezervoar za gorivo prilikom punjenja.
  4. Efikasan za gorivo do 75 litara: Sadržaj limenke je dovoljan za gorivo do 75 litara, pružajući dugotrajan efekat čišćenja.
  5. Efekat traje do 2.000 km: Ovaj aditiv pruža dugotrajan efekat, čisteći naslage, habanje i koroziju tokom više od 2.000 kilometara vožnje.
  6. Održava i štiti čitav sistem goriva: Redovna upotreba aditiva održava i štiti čitav sistem goriva od naslaga, habanja i korozije, produžavajući vek trajanja vašeg motora.
  7. Poboljšava rad motora: Aditiv ne samo da čisti, već i poboljšava rad motora, omogućavajući mu da funkcioniše na vrhunskom nivou.
  8. Smanjuje potrošnju goriva i emisije: Čist motor znači efikasniji rad. Poboljšane performanse omogućavaju manju potrošnju goriva i smanjenje emisija.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend