K2 Radiator Flush Cistac Hladnjaka

K2 Radiator Flush Cistac Hladnjaka

500.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 176216685 Kategorija:

Opis

Čistač hladnjaka predstavlja ključan saveznik u očuvanju zdravlja vašeg motora, posebno u kontekstu naslaga u rashladnom sistemu i sistemu grejanja. Ove naslage, koje često blokiraju termostatske ventile i regulatorske mehanizme, mogu ozbiljno narušiti razmenu toplote, dovodeći do previsokih temperatura. Ne samo da ovo može rezultirati neekonomičnim radom motora, već nosi i visok rizik od trošenja i oštećenja vitalnih komponenti.

Čistač hladnjaka deluje kao efikasno sredstvo za uklanjanje opasnih naslaga, omogućavajući optimalnu temperaturu rada. Ovaj proizvod je pogodan za sve vrste sistema hlađenja i grejanja, bez obzira na to da li poseduju ugrađen filter za vodu ili ne. Važno je istaći da ne sadrži kiseline ili alkale, čime se obezbeđuje sigurna primena i očuvanje integriteta sistema.

Dodatna prednost ovog čistača je njegova sposobnost neutralizacije kiselina, pružajući dodatni sloj zaštite za vaš motor. Takođe, ovaj proizvod je specijalno formulisan kako bi bio siguran za upotrebu sa aluminijumskim i plastičnim radijatorima, čime se obezbeđuje potpuna kompatibilnost sa različitim tipovima sistema.

Uz čistač hladnjaka, vaš motor će raditi na optimalnoj temperaturi, smanjujući rizik od oštećenja i produžavajući radni vek ključnih komponenti. Ovaj proizvod je neophodan deo održavanja vozila, pružajući pouzdanu zaštitu od negativnih efekata naslaga u rashladnom sistemu i sistemu grejanja.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend