Koch MZR – Specijalni Cistac Unutrasnjih Prostora / 10L

Koch MZR – Specijalni Cistac Unutrasnjih Prostora / 10L

9,500.00 din.

Koch MZR predstavlja visokoefikasni universalni alkalni intenzivni čistač, specijalno formulisan za čišćenje vozila, komercijalnih i stambenih objekata, proizvodnih prostorija i zgrada. Sa svojom snažnom formulom, ovaj čistač temeljno i pažljivo uklanja ulja, maziva, mastila, čađ, nikotin, sive nijanse i obično blato sa puteva. Osim toga, namenjen je za efikasno čišćenje proizvoda od plastike, tekstilnih proizvoda, tapaciranih sedišta, mašina i drugih površina.

Univerzalni čistač MZR odlikuje se izvanrednom sposobnošću rastvaranja prljavštine, a istovremeno sprečava ponovno taloženje nečistoća. Ova moćna formula pruža ne samo temeljno čišćenje već i prijatnu aromu koja okružuje tretirane površine.

SKU: 086011 Kategorija:

Opis

Saveti za primenu su jednostavni i efikasni. U zavisnosti od stepena prljavštine, naneti proizvod na površinu u proporciji od 1:5 do 1:50 pomoću aerosolnog raspršivača, koristeći rukavice od mikrovlakana ili slično, i ostaviti da deluje neko vreme. Po potrebi, površinu možete obraditi mehaničkom četkom ili krpom. Eventualne ostatke proizvoda obrisati vlažnom krpom ili ukloniti pomoću usisivača za suvo i vlažno čišćenje.

U slučaju upotrebe u raspršivačima ili drugim uređajima za čišćenje tepiha ili tapaciranih površina, preporučuje se dodavanje suzbijača pene Kocentschäumer kako bi se postigao optimalan rezultat.

Koch MZR je nezamenjiv saveznik u održavanju čistih i svežih unutrašnjih prostora, pružajući vrhunske rezultate sa minimalnim naporom

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend