Sonax Crni Polir i Vosak U Boji / 250ml

Sonax Crni Polir i Vosak U Boji / 250ml

850.00 din.

Sonax Crni Polir i Vosak u Boji Nano Pro u pakovanju od 250 ml predstavlja vrhunski proizvod za negu i zaštitu vašeg vozila. Ovaj proizvod je posebno formulisan za sve standardne i metalik boje, pružajući izuzetne rezultate na vozilima sa crnom bojom.

Sa prirodnim Carnauba voskom kao ključnim sastojkom, ovaj proizvod ne samo da daje boji snažan i visok sjaj, već i pruža dugotrajnu zaštitu koja traje mesecima. Carnauba vosak je poznat po svojim izuzetnim svojstvima davanja sjaja i zaštite, pružajući vozilu elegantan i izdržljiv premaz.

SKU: 296141 Kategorija:

Opis

Pigmenti u crnoj boji ovog proizvoda su posebno formulisani da pokriju male ogrebotine na lakiranoj površini, doprinoseći obnavljanju izgleda vozila. Sonax Crni Polir i Vosak u Boji Nano Pro ne samo da čisti i polira, već i pruža svestranu zaštitu od spoljnih elemenata.

Pakovanje od 250 ml je praktično i dovoljno za nekoliko primena, čineći ovaj proizvod idealnim dodatkom za održavanje vozila. S lakoćom ćete postići profesionalne rezultate, čuvajući i poboljšavajući estetski izgled vašeg vozila sa Sonax Crnim Polirom i Voskom u Boji Nano Pro

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend