Detail IR Sredstvo Za Felne i Karosnjeru

Detail IR Sredstvo Za Felne i Karosnjeru

1,600.00 din.2,500.00 din.

Detail Iron (IR) je inovativna formula dizajnirana za efikasno čišćenje automobila, pružajući jedinstvenu pH balansiranost koja je sigurna za različite površine. Ovaj proizvod je posebno efikasan u uklanjanju saobraćajnih prljavština sa karoserije, vetrobranskih stakala i ogledala, ali njegova prava snaga dolazi do izražaja prilikom čišćenja kočionih diskova.

Iron (IR) je nezamenjiv u borbi protiv kočione prljavštine, koja često ostaje nepogođena klasičnim deterdžentima. Njegova jedinstvena formula rastvara prljavštinu u roku od nekoliko minuta, transformišući je u grimiznu boju, karakterističnu za prisustvo mangana.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Primenjuje se jednostavno u tri koraka:

  1. Operite kola: Pripremite površinu vozila za tretman čišćenja.
  2. Nanesite Iron (IR): Aplikujte proizvod na kočione diskove ili druge spoljne delove automobila koji zahtevaju pažnju.
  3. Isperite prljavštinu: Nakon 3-5 minuta, Iron (IR) čistač menja boju u grimiznu, signalizirajući da je prljavština rastvorena. Uklonite je značajnim mlazom vode. Za jače zaprljanje, preporučuje se ostavljanje čistača da deluje 5 minuta, nakon čega se može koristiti četka za dodatno čišćenje kočionih diskova.

Detail Iron (IR) pruža brzo i efikasno rešenje za održavanje čistoće vašeg vozila, posebno fokusirano na delikatne, ali kritične komponente poput kočionih diskova.

Dodatne informacije

IR

500ml, 1L

Dodatne informacije

IR

500ml, 1L