Grass Express Polish – Sredstvo Za Brzo Poliranje / 600ml

Grass Express Polish – Sredstvo Za Brzo Poliranje / 600ml

600.00 din.

Grass Express Polish je brzo polirajuće sredstvo za auto-limarske radove koje pruža sveobuhvatnu brigu o površinama bilo koje boje. S lakoćom i vrhunskim rezultatima, ovo sredstvo vraća sjaj boje i osvežava izbledele delove površine, pružajući vašem vozilu atraktivan i blistav izgled.

Grass Express Polish je vaš partner za brzo i efikasno poliranje, čineći proces održavanja vašeg vozila jednostavnim i učinkovitim. Osvježite izgled vašeg vozila i istaknite njegov sjaj uz ovu visokokvalitetnu formulu

SKU: 110403 Kategorija:

Opis

express polish small

Brzi Sjaj i Osvježenje Boje: Ova formulacija brzo polira površinu, obnavljajući izgubljeni sjaj boje i osvežavajući izbledele delove. Rezultat je vozilo koje blista sa svežim sjajem, privlačeći poglede gde god da se pojavi.

Specijalni Deterdžentni Sastojci: Grass Express Polish sadrži specijalne deterdžentne sastojke koji ne samo da čiste površinu već je i štite. Ovi sastojci stvaraju zaštitni sloj na površini, odbijaju vodu i ubrzavaju proces sušenja.

Jednostavan Način Primene:

  1. Pre upotrebe, promućkajte bocu i poprskajte sredstvo na površinu koja se čisti.
  2. Kružnim pokretima, suvom čistom krpom ili mikrofiberom, ravnomerno raširite sredstvo po celoj površini.
  3. Za olakšavanje poliranja, preporučuje se čišćenje dela po delu (skinute delove posebno ispolirati). Poliranje možete obavljati kako na suvim, tako i na mokrim površinama.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend