Sonax Express Polish XP 02-06 / 1L

Sonax Express Polish XP 02-06 / 1L

3,450.00 din.

Sonax Express Polish XP 02-06 u ambalaži od 1 litra predstavlja visokoefikasnu pastu namenjenu jednoslojnom poliranju, posebno dizajniranu za uklanjanje manjih ogrebotina i vraćanje sjaja vozilima koja su izgubila prvobitni sjaj fabričke boje. Ova pasta je jedinstvena po svojoj formuli obogaćenoj Carnauba voskom, pružajući ne samo izuzetnu polirnu moć već i dodatnu zaštitu i dubinu boje.

Sonax Express Polish XP 02-06 se ističe sposobnošću da brzo i efikasno eliminira sitne ogrebotine i tragove habanja na boji vozila, dajući joj revitalizirani izgled. Sadržaj Carnauba voska dodatno pojačava sjaj površine, stvarajući efekat dubine i luksuza, koji izgleda kao da je vozilo upravo izašlo iz auto-salona.

SKU: 297300 Kategorija:

Opis

Ova pasta je idealna za profesionalnu upotrebu u auto salonima, ali je isto tako prilagodljiva za korišćenje u kućnom okruženju. Može se koristiti ručno ili sa bilo kojom vrstom mašine za poliranje, pružajući fleksibilnost u primeni prema potrebama korisnika.

Sonax Express Polish XP 02-06 je više od običnog sredstva za poliranje – ona je tretman koji podiže estetiku vozila na potpuno novi nivo. Ova pasta ne samo da obnavlja sjaj boje, već i pruža dugotrajnu zaštitu zahvaljujući Carnauba vosku, čineći vozilo otpornim na negativne uticaje spoljašnje sredine.

Uz ovu pastu, svaki korak poliranja postaje iskustvo u kojem se kombinuju stručnost i vrhunski rezultati. Sonax Express Polish XP 02-06 postaje ključ za postizanje izuzetne estetike i dugotrajne zaštite vašeg vozila, stvarajući ne samo blistav izgled već i trajnu vrednost

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend