Sonax Xtreme Spray&Seal / 750ml

Sonax Xtreme Spray&Seal / 750ml

2,350.00 din.

Sonax Xtreme Spray&Seal, pakovanje od 750ml, predstavlja revolucionarni proizvod za održavanje boje i zaštitu vozila na potpuno novom nivou. Sa ovim visokokvalitetnim sprejom, postižu se impresivni rezultati u samo nekoliko sekundi, stvarajući efekat ogledala na vozilu, poboljšavajući dubinu boje i pružajući dugotrajnu zaštitu od vode i prljavštine.

Jedinstvena formula Sonax Xtreme Spray&Seal kombinuje visokokvalitetne sastojke kako bi postigla maksimalan vizuelni efekat. Kada se sprej nanese na vozilo, primetna je poboljšana dubina boje koja stvara atraktivan i sjajan izgled. Efekat ogledala dodatno pojačava vizuelni dojam, čineći vozilo privlačnijim i elegantnijim.

SKU: 243400 Kategorija:

Opis

Ovaj sprej ne samo da poboljšava estetiku, već i pruža izuzetnu otpornost na vodu i prljavštinu. Kada se nanese, stvara zaštitni sloj koji odbija vodu, sprečavajući propuštanje i štiteći boju od negativnih uticaja vremenskih uslova. Ova dugotrajna zaštita omogućava vozilu da zadrži svoj sjaj i izgled i u izazovnim uslovima.

Sonax Xtreme Spray&Seal je posebno dizajniran da omogući brzu i jednostavnu primenu, čineći ga idealnim izborom za ljude koji cene efikasnost. Sa ovim sprejom, očuvanje izgleda vašeg vozila postaje jednostavno, bez potrebe za dugotrajnim procesima održavanja.

Ovaj proizvod je više od običnog spreja – on je inovativno rešenje koje podiže standarde očuvanja boje vozila, čineći svaku vožnju doživljajem u kojem estetika i zaštita idu ruku pod ruku. Sonax Xtreme Spray&Seal je ključ za postizanje vrhunskih rezultata u očuvanju i unapređenju izgleda vašeg ljubimca na četiri točka

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend