Koch P1O1 – Pasta Za Poliranje / 1L

Koch P1O1 – Pasta Za Poliranje / 1L

2,400.00 din.

Lack-Polish grun je visokokvalitetna pasta za poliranje koja pruža izuzetnu zaštitu, održavanje i poboljšanje izgleda novih i obnovljenih boja vozila. Ovaj proizvod je posebno formulisan za postizanje savršenog, intenzivnog sjaja i glatkoće na tretiranim površinama. Lack-Polish grun pruža dugotrajnu zaštitu od negativnih uticaja okoline, čineći tretirane boje i lakove otpornim na oštećenja.

Lack-Polish grun je jednostavan za upotrebu, štedi vreme i pruža izuzetne rezultate na svim vrstama farbi. Ovaj proizvod je takođe posebno formulisan za zaštitu novih keramičkih premaza. S lakoćom postignite visok nivo sjaja i dugotrajne zaštite uz Koch vP1O1 – Pasta za Poliranje.

SKU: 443001 Kategorija:

Opis

Svojstva:

  • Cut (stepen abrazije): 1,0 – Lack-Polish grun nudi blago abrazivno delovanje, čime se postiže efikasno uklanjanje sitnih ogrebotina i nedostataka na površini boje.
  • Sjaj: 9,5 – Dostignut je visoki sjaj, dajući vozilu blistav i luksuzan izgled.

Saveti za primenu:

  1. Lack-Polish grun nanosi se mehanički, idealno koristeći ekscentričnu mašinu za poliranje. Može se takođe nanositi ručno pomoću mekog sunđera.
  2. Koristite zaštićeni sunđer Polish&Sealing Pad kako biste postigli optimalne rezultate.
  3. Nakon nanošenja, ispolirajte preostali sloj laka koristeći mikrovlaknastu krpu dok se ne postigne sjaj poput ogledala.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend