Grass Leather Cleaner & Conditioner – Sredstvo Za Ciscenje i Negu Koze / 500ml

Grass Leather Cleaner & Conditioner – Sredstvo Za Ciscenje i Negu Koze / 500ml

1,000.00 din.

Grass Leather Cleaner & Conditioner je vrhunsko kremasto tečno sredstvo za čišćenje i negu kože, bez obzira na boju ili vrstu – bila ona prirodna ili veštačka. Sa svojom dubokom prodirajućom formulom, ovo sredstvo temeljno čisti površine, vraćajući im sjaj i originalnu strukturu.

Osim što čisti, ovo sredstvo pruža i intenzivnu hidrataciju, čime štiti kožu od isušivanja i pucanja. Njegova formula je posebno dizajnirana da pruži zaštitu od ultraljubičastog zračenja, čime se sprečava prevremeno starenje kože.

SKU: 110402 Kategorija:

Opis

Jedna od izuzetnih karakteristika ovog proizvoda je njegov prijatan miris koji ostavlja nakon upotrebe, čineći tretiranu površinu osveženom i ugodnom. Takođe, brzo se upija od strane kože, ne ostavljajući nikakve tragove ili tačke.

Grass Leather Cleaner & Conditioner je višenamenski proizvod koji se može koristiti kako u unutrašnjosti vozila za čišćenje i osvežavanje, tako i u svakodnevnom životu za održavanje kožnog nameštaja, obuće, torbi i drugih kožnih proizvoda. Uz njegovu efikasnost i jednostavnost upotrebe, ovo sredstvo postaje nezamenjiv partner u očuvanju i negovanju kožnih površina

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend