Koch GS – Univerzalno Sredstvo Za Ciscenje / 1L

Koch GS – Univerzalno Sredstvo Za Ciscenje / 1L

950.00 din.

Koch GreenStar Green Star Univerzalno sredstvo za čišćenje visoke koncentracije je snažan alkalni proizvod namenjen efikasnom čišćenju i uklanjanju masti na različitim površinama. Sa svojom visokom sposobnošću čišćenja, ovo univerzalno sredstvo pruža izvanredne rezultate u različitim okruženjima, uključujući radionice, proizvodne prostorije, unutrašnje i spoljne površine vozila, kao i pranje motora.

Formulacija proizvoda sadrži specijalne antikorozijske inhibitore, što obezbeđuje visoku kompatibilnost sa materijalima, uključujući osetljive delove kao što su anodizirani aluminijumski delovi.

Ovaj proizvod je pouzdan saveznik u održavanju čistoće i higijene u različitim industrijama, pružajući visokokvalitetno čišćenje uz posebnu pažnju na zaštitu osetljivih materijala.

SKU: 25001 Kategorija:

Opis

Karakteristike proizvoda:

  • Alkalna formula: Snažno delovanje na masti i prljavštinu.
  • pH vrednost: 12,5
  • Zapremina: 1l

Saveti za primenu:

  1. Spoljašnje pranje vozila i pranje motora: Razblažiti proizvod od 1:5 do 1:30, naneti na površinu, ostaviti da deluje kratko vreme, a zatim temeljno isprati uređajem za pranje sa visokim pritiskom.
  2. Čišćenje unutrašnjosti vozila i tekstilnih proizvoda: Razblažiti proizvod od 1:10 do 1:20. Ostatke proizvoda ukloniti pomoću vlažne salvete ili usisivača za suvo i vlažno čišćenje.
  3. Podovi u radionicama i proizvodnim prostorijama: Razblažiti proizvod od 1:40 do 1:120. Maksimalno vreme izlaganja je 5 minuta.

Upozorenje:

  • Ne koristiti proizvod na zagrejanim površinama.
  • Pre upotrebe dobro promućkati.
  • Proveriti pogodnost i kompatibilnost pre upotrebe.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend