Helpix Sredstvo Za Ciscenje Bitumena

Helpix Sredstvo Za Ciscenje Bitumena

600.00 din.950.00 din.

Helpix Sredstvo Za Čišćenje Bitumena je vaš pouzdan saveznik u brzom i efikasnom uklanjanju bitumenskih mrlja, katrana i drugih naftnih derivata sa površina automobilskog stakla i farbe. Posebno je važno koristiti ovaj proizvod leti, nakon putovanja po sveže položenom asfaltu, kako biste održali vaše vozilo u besprekornom stanju.

Ovo sredstvo nije samo efikasno u uklanjanju zagađivača, već poseduje i visoku sposobnost prodiranja, što ga čini izuzetno delotvornim u rešavanju čak i najtvrdokornijih mrlja. Takođe, Helpix Sredstvo Za Čišćenje Bitumena je pogodno i ekonomično za upotrebu, pružajući vam vrhunske rezultate po pristupačnoj ceni. Proizveden je od sirovina sa međunarodnim sertifikatima kvaliteta, garantujući vam pouzdanost i sigurnost

Opis

Dostupno je u pakovanjima od 200ml i 500ml, omogućavajući vam da odaberete količinu koja najbolje odgovara vašim potrebama. U cenu je uključen PDV, što čini kupovinu ovog proizvoda jednostavnom i bez skrivenih troškova.

Način upotrebe: Pre svake upotrebe, dobro protresite sadržaj posude. Koristite ličnu zaštitnu opremu poput naočara i rukavica. Nanesite proizvod na čistu, ohlađenu površinu pomoću mekanog sunđera, zatim sačekajte 30 sekundi do 1 minut. Nakon toga, uklonite ostatke proizvoda i prljavštine mekim papirnim ubrusom ili peškirom od mikrovlakana. U slučaju složene stare kontaminacije, ponovite operaciju. Preporučuje se pranje automobila nakon upotrebe proizvoda kako biste uklonili sve ostatke.

Napomena: Ukoliko želite da očistite neobojenu plastiku i polikarbonatnu optiku, preporučuje se testiranje proizvoda na neupadljivom mestu. Ako antibitumen dospe na farbu registarskih tablica, proizvod odmah isperite vodom kako biste sprečili eventualne oštećenja. Uz Helpix Sredstvo Za Čišćenje Bitumena, održavanje vašeg automobila nikada nije bilo lakše i efikasnije

Dodatne informacije

Pakovanje

200ml, 500ml

Brend

Dodatne informacije

Pakovanje

200ml, 500ml

Brend