Helpix Sredstvo Za Uklanjanje Zvaka / 100ml

Helpix Sredstvo Za Uklanjanje Zvaka / 100ml

650.00 din.

Helpix Sredstvo Za Uklanjanje Žvaka je specijalno formulisan proizvod namenjen za efikasno uklanjanje ostataka žvakaće gume i plastelina sa tekstilnih proizvoda poput tepiha, ćilima, tapaciranog nameštaja i odeće. Ovaj proizvod sadrži mešavinu rastvarača koji rastvaraju ili omekšavaju polimerne zagađivače, omogućavajući lako odvajanje od površine. Njegova primena je jednostavna i efikasna, čineći ga nezamenjivim saveznikom u održavanju čistoće doma i automobila.

Pored upotrebe u domaćinstvu, Helpix Sredstvo Za Uklanjanje Žvaka je takođe idealno za čišćenje unutrašnjosti automobila. Efikasan je i za uklanjanje tragova nalepnica i lepljive trake, što ga čini univerzalnim rešenjem za razne vrste zagađenja. Pre nego što započnete čišćenje, preporučuje se izvršenje probne aplikacije kako biste se uverili da proizvod ne oštećuje površinu, uključujući lepak na tkanini ili osnovu tepiha

SKU: HP00801 Kategorija:

Opis

Priprema za čišćenje: Ako se ispod tepiha nalazi lakirani ili obojeni pod, postavite polietilenski film i upijajući materijal ispod tepiha kako biste zaštitili pod. Prilikom čišćenja nameštaja, postavite polietilensku foliju i upijajući materijal između presvlake i ispune kako biste sprečili prodiranje proizvoda. Ove mere predostrožnosti osiguravaju bezbedno i efektivno uklanjanje mrlja bez dodatnih oštećenja.

Način upotrebe: Nanesite 1-2 ml proizvoda direktno na mrlju od žvake ili plastelina. Mehanički tretirajte mrlju pomoću posebne špatule, mešajući zagađivač sa sredstvom za uklanjanje mrlja. Sačekajte 3-5 minuta, zatim odvojite omekšalu mrlju od tekstilnog proizvoda koristeći špatulu i sakupite je krpom. Isperite tretirano područje rastvorom za čišćenje pomoću ekstraktora. Ukoliko mrlja nije u potpunosti uklonjena, ponovite tretman. Pre nanošenja proizvoda, preporučuje se da temeljno usisate površinu i uklonite sve ostatke, dlake kućnih ljubimaca i mehanički očistite sve mrlje koje se mogu proširiti tokom procesa čišćenja.

Helpix Sredstvo Za Uklanjanje Žvaka garantuje jednostavno i efikasno uklanjanje tvrdokornih mrlja, omogućavajući vam da vaši tekstilni proizvodi ostanu čisti i u besprekornom stanju. Bilo da se radi o kućnoj upotrebi ili održavanju automobila, ovaj proizvod je pouzdano rešenje za sve vaše potrebe u čišćenju

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend