Liqui Moly Sredstvo Za Intenzivno Ciscenje Automobila / 500ml

Liqui Moly Sredstvo Za Intenzivno Ciscenje Automobila / 500ml

1,000.00 din.

Liqui Moly Sredstvo Za Intenzivno Čišćenje Automobila, snabdeveno sa vrhunskim performansama, predstavlja ključno rešenje za uklanjanje teških zaprljanja na vašem vozilu. Sa jednostavnom upotrebom i brzim delovanjem, ovo sredstvo pruža intenzivno čišćenje kako biste vratili svežinu i sjaj vašem vozilu.

Pre upotrebe, dobro promućkajte sredstvo kako biste postigli optimalne rezultate. Zatim, ravnomerno prskajte po kontaminiranim delovima vozila, uključujući prednji kraj, zadnji kraj, bočne delove i slično. Ostavite da sredstvo deluje 1-3 minuta u zavisnosti od stepena kontaminacije, ali pazite da se ne osuši.

SKU: 1546 Kategorija:

Opis

Nakon toga, vozilo možete odvesti u perionicu automobila ili ručno očistiti četkama, sunđerom ili četkom za farbanje, a zatim isperite vodom. Ovo sredstvo posebno je efikasno za obradu jako zaprljanih delova šasije pre samog pranja vozila i rutinskog održavanja.

Sredstvo ne samo da brzo i potpuno uklanja masnoću, ulje, gorivo i druga teška zaprljanja, već i efikasno rešava rđu. Osim toga, poseduje izuzetnu sposobnost vlaženja i prodiranja, omogućavajući temeljno čišćenje čak i najtvrdokornijih mrlja.

Uz visoku biorazgradivost, Liqui Moly Sredstvo Za Intenzivno Čišćenje Automobila ne samo da pruža izvanredne rezultate čišćenja, već i čini očuvanje životne sredine prioritetom. Osvježite izgled vašeg vozila i očistite ga do najsitnijih detalja uz ovo snažno i efikasno sredstvo za čišćenje.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend