MaxShine Transparentna Kanta / 13L

MaxShine Transparentna Kanta / 13L

1,750.00 din.

MaxShine Transparentna Kanta zapremine 13 litara je izvanredan izbor za sve entuzijaste automobilskog detaljnog čišćenja. Sa svojim transparentnim dizajnom, ova kanta donosi inovativnost i praktičnost na jednom mestu, omogućavajući vam da jednostavno pratite nivo tečnosti ili sadržaja unutar kante.

Ova kanta dolazi u četiri različite boje – zelenoj, sivoj, crvenoj i crnoj, pružajući vam mogućnost da izaberete onu koja se najbolje uklapa u vašu opremu ili prostor za pranje automobila. Bez obzira na boju koju izaberete, svaka od njih donosi istu pouzdanost i kvalitet koji karakterišu proizvode MaxShine.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Sa zapreminom od 13 litara, ova kanta pruža dovoljno prostora za korišćenje većih količina vode ili deterdženta, što je od suštinskog značaja prilikom temeljnog čišćenja vašeg vozila. Dimenzije kante, koje iznose 30 x 26.5 x 28 cm, čine je kompaktnom i lako prenosivom, što olakšava manipulaciju i upotrebu tokom procesa pranja.

MaxShine Transparentna Kanta je ne samo praktičan alat za čišćenje, već i estetski privlačan dodatak vašoj opremi za održavanje automobila. Transparentni dizajn omogućava vam da u svakom trenutku jasno vidite šta se nalazi unutar kante, što olakšava organizaciju i planiranje tokom procesa pranja.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Zelena, Crvena

Dodatne informacije

Boja

Crna, Zelena, Crvena