MaxShine Kanta Transparentna / 20L

MaxShine Kanta Transparentna / 20L

2,150.00 din.

MaxShine Transparentna Kanta zapremine 20 litara je vrhunski proizvod koji donosi praktičnost, pouzdanost i estetiku u svet automobilskog detaljnog čišćenja. Ova kanta je savršen dodatak vašoj opremi za održavanje vozila, omogućavajući vam da postignete vrhunske rezultate bez obzira na to da li ste profesionalac ili ljubitelj detaljnog čišćenja.

Dolazi u tri različite boje – zelenoj, sivoj i crvenoj, pružajući vam mogućnost da izaberete onu koja se najbolje uklapa u vaš prostor za pranje automobila ili vaš lični stil. Bez obzira na boju, svaka od njih donosi istu kombinaciju kvaliteta i estetike koja karakteriše proizvode MaxShine.

SKU: kanta 20L Kategorija:

Opis

Sa impresivnom zapreminom od 20 litara, ova kanta pruža dovoljno prostora za korišćenje većih količina vode ili deterdženta, što je od suštinskog značaja prilikom detaljnog čišćenja vašeg vozila. Dimenzije kante, koje iznose 30.5 x 26.5 x 38.5 cm, čine je praktičnom i lako prenosivom, omogućavajući vam da je lako manipulišete tokom procesa pranja.

Transparentni dizajn ove kante omogućava vam da u svakom trenutku jasno vidite šta se nalazi unutar nje, olakšavajući organizaciju i planiranje tokom procesa čišćenja. Osim toga, transparentnost omogućava i lakše praćenje nivoa tečnosti ili sadržaja unutar kante.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Crvena, Zelena

Dodatne informacije

Boja

Crna, Crvena, Zelena