Koch ASC – Sredstvo za Ciscenje Svih Povrsina / 500ml

Koch ASC – Sredstvo za Ciscenje Svih Povrsina / 500ml

1,300.00 din.

Koch ASC je visokokvalitetno sredstvo za čišćenje površina, spremno za upotrebu, koje je posebno formulisano za automobilsku, kućnu i profesionalnu primenu. Ovo efikasno sredstvo brzo i temeljno eliminira otiske prstiju, prašinu, masnoću i druge zagađivače, pružajući izuzetno čiste rezultate na različitim površinama.

Jedna od ključnih prednosti Koch ASC sredstva je sposobnost čišćenja glatkih površina i nepolarnih materijala, kao što su plastika, bez ostavljanja tragova ili pruga. To ga čini idealnim izborom za održavanje automobila, kućanskih aparata i drugih površina koje zahtevaju besprekorno čišćenje.

SKU: 367500 Kategorija:

Opis

S obzirom na specifičnosti sastava, Koch ASC je posebno efikasan kada se koristi sa pištoljem za čišćenje. Ovo čini proizvod savršenim za detaljno čišćenje ventilacionih otvora, tkanina i drugih teško dostupnih mesta. Važno je napomenuti da sastav ovog sredstva za čišćenje ne ostavlja nikakve tragove ili hemijske ostatke, pružajući čistu i bezbednu površinu.

Dodatna prednost Koch ASC-a je prijatna aroma koja ostaje nakon čišćenja, dodajući svežinu i ugodan miris prostoru koji je tretiran. Sa svojom svestranom primenom i visokom efikasnošću, Koch ASC predstavlja pouzdano sredstvo za održavanje čistoće u različitim okruženjima.

Dodatne informacije