Koch LS – Sredstvo Za Intenzivno Odrzavanje Koze / 1L

Koch LS – Sredstvo Za Intenzivno Odrzavanje Koze / 1L

1,800.00 din.

Koch LS predstavlja vrhunsko sredstvo namenjeno intenzivnom održavanju kože, stvarajući prirodni svilenkasto matirani sjaj. Sa svojom jedinstvenom recepturom, ovo sredstvo je dizajnirano za rehabilitaciju i očuvanje glatke kože, velura, perforirane kože na sedištima vozila, sofama i drugim površinama.

Ovo inovativno sredstvo za održavanje kože ne samo da lako tretira površine, već takođe ispušta prijatnu aromu, čineći iskustvo nege kože potpuno uživanje. Poboljšava intenzitet boje, pružajući površinama hrapavo meku teksturu bez nepoželjne glatkoće pri dodiru. Zahvaljujući pažljivo odabranim aktivnim supstancama iz oblasti kozmetologije, Koch LS čini kožu elastičnom i pruža dugotrajnu zaštitu od prljanja i oštećenja.

SKU: 0238001 Kategorija:

Opis

Saveti za primenu su jednostavni i efikasni. Pre nanošenja Koch LS, preporučuje se korišćenje odgovarajućeg sredstva za čišćenje kako bi se uklonila prljavština sa površina. Nakon toga, površine se brišu vlažnom krpom i temeljno trljaju dok ne postanu suve. Pre nanošenja, proizvod treba promućkati, a zatim naneti ravnomerno pomoću sunđera ili meke salvete od mikrovlakana, obuhvatajući veće površine. Ostaviti da se proizvod osuši, a eventualne viškove ukloniti mekom platnenom krpom.

Koch LS predstavlja vrhunsku formulu koja pruža intenzivnu negu kože, čineći je ne samo lepom na dodir već i otpornom na svakodnevna oštećenja. Svojom inovativnom tehnologijom, ovo sredstvo postaje neizostavan saveznik u očuvanju i unapređenju estetike vaših kožnih površina

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Naziv proizvoda: Leather Star 1l
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik: MAGNA group of companies d.o.o. Beograd, Grčića Milenka 94

Dodatne informacije

Brend