ArmorAll Maramice Za Brisanje Koze

ArmorAll Maramice Za Brisanje Koze

250.00 din.

Armor All Maramice za Kožu predstavljaju brz i jednostavan način da zadržite savršen izgled, održavanje i dugotrajnu zaštitu za kožne površine u vašem automobilu. Ove maramice, izuzetne čvrstoće, specifično su formulisane kako bi pružile sigurno i efikasno čišćenje prašine i prljavštine, dok istovremeno pružaju pouzdanu zaštitu od potencijalnih prosipanja i stvaranja mrlja.

Sadrže pčelinji vosak, koji donosi dodatni sloj zaštite i postiže mat finiš, pružajući kožnim površinama poseban sjaj i očuvan izgled. Njihova brza i jednostavna upotreba eliminiše potrebu za neredima, čime vam omogućava da očuvate unutrašnjost vozila bez napora.

Opis

Ove maramice bezbedno čiste prašinu i prljavštinu sa kožnih sedišta i unutrašnjosti, a istovremeno održavaju kožu svežom i revitalizovanom, čineći je gotovo kao nova. Pakovanje od 20 maramica pruža dovoljno resursa za redovno održavanje, dok jednostavno uputstvo za upotrebu omogućava vam da brzo i lako postignete željene rezultate.

Uputstvo za upotrebu je jasno i jednostavno: obrišite površinu pomoću Armor All Maramica za Kožu kako biste očuvali njen izgled i produžili zaštitu. Iskorišćene maramice lako odložite u smeće, bez potrebe za ispiranjem.

Pažnja: Koristite samo prema uputstvu. Nije namenjeno za upotrebu na podovima, komandama vozila (pedale, rukohvati, volani), sedištima za bicikle, pneumaticima za bicikle, kočionim dobošima i drugim površinama gde klizanje može biti opasno. Takođe, izbegavajte upotrebu na ili blizu prozirnih površina od plastike, pleksiglasa ili stakla kako biste sprečili razmazivanje

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend