Little Joya Miris Za Automobil

Little Joya Miris Za Automobil

320.00 din.

Upoznajte Little Joya® – osveživač vazduha za automobile koji donosi elegantan i ženstveni dodir u svet automobilskih osveživača. U sklopu čuvene linije Little Joe®, Little Joya® se ističe svojom jedinstvenom funkcionalnošću i estetikom. Zahvaljujući inovativnom dvostepenom sistemu kačenja, instalacija ovog osveživača je izuzetno jednostavna i brza, što ga čini idealnim izborom za sve vozače koji traže praktična i efikasna rešenja.

Ono što Little Joya® čini posebnim je njegova sposobnost da pruži prirodno i diskretno oslobađanje mirisa tokom dužeg vremenskog perioda. Sa trajanjem od oko 45 dana, ovaj osveživač garantuje dugotrajnu svežinu u vašem automobilu, čineći vožnju ugodnijom i prijatnijom.

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Bilo da ste ljubitelj suptilnih i blagih mirisa ili preferirate intenzivnije arome, Little Joya® nudi raznolik izbor mirisnih nota koje će zadovoljiti svaki ukus i pružiti vam jedinstveno iskustvo vožnje. Prepustite se mirisima koji će vaš automobil učiniti još prijatnijim i ugodnijim prostorom za putovanje. Uz Little Joya®, svaka vožnja postaje pravo zadovoljstvo za sva čula

Dodatne informacije

Miris

Vanila Cream, New Car, SpringTime, Cotton Candy, Sweet Dreams, Blueberry Slush

Dodatne informacije

Miris

Vanila Cream, New Car, SpringTime, Cotton Candy, Sweet Dreams, Blueberry Slush